Biludlejning Kolding

Billeje Kolding

Velkommen til Avis Biludlejning i Kolding. Lej bil hos Avis i Kolding så du nemt kan komme rundt i byen. I Kolding finder du både spændende attraktioner, gode shoppe-muligheder og et væld af gode restauranter og cafeer m.m. Med en lejebil er det kun fantasien, der sætter grænser for dine oplevelser.

Avis Biludlejning i Kolding - Billeje - Vores udlejningskontorer

Biludlejning Kolding               Reserver nu

Billeje Kolding

Tag lejebilen til Kunstmuseet Trapholt, og nyd samtidig udsigten over Kolding Fjord. Kunsetmuseet Trapholt er spækket med særudstillinger med både danske og internationale kunstnere, designere og arkitekter. Eller kør til Koldinghus og oplev et fæstningshus, som blev etableret i 1200-tallet. Den danske konge byggede i år 1268 en borg for at vogte grænsen mellem kongeriget Danmark og hertugdømmet Slesvig.

Med en udlejningsbil kan du køre til Kolding City eller Kolding Storcenter, hvor du kan gøre en god handel uden at tænke på, om du har plads til dine indkøb. Kolding Storcenter er Jyllands største storcenter med mere end 120 forretninger.

Afslut dit besøg i Kolding med en tur på én af Koldings mange restauranter eller caféer, hvor du har rig mulighed for at nyde lidt lækkert til ganen. God tur i din lejebil fra Avis Biludlejning!

Søg efter et Avis kontor:  

Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)