Biludlejning Roskilde

Biludlejning Roskilde Avis Biludlejning Roskilde er din genvej til spændende ferierejser i hovedstadsområdet. Med en lejebil fra Avis Billeje Roskilde har I nem adgang til et væld af kulturelle attraktioner og forlystelser for børn. Oplev kirker og vikingeskibe, tag børnene med ud at sejle i udhulede træstammer eller nyd en cykeltur i naturen. Roskilde har det hele, og med Avis Billeje Roskilde kan I planlægge rejsen efter jeres egne ønsker.

Avis Biludlejning i Roskilde - Billeje - Vores udlejningskontorer 


Billeje Roskilde

Roskilde byder på spændende aktiviteter for hele familien, og med Avis Biludlejning Roskilde kommer I nemt omkring til de mange seværdigheder. Bestil lejebil hos Avis Billeje Roskilde og oplev den imponerende Roskilde Domkirke, en rød teglstenskatedral, der gennem århundreder har fungeret som danske kongers og dronningers gravkirke. Kirken er optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarve. Herfra kan I tage videre til Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Danmarks største museum for skibe og søfart. Her kan I opleve bådebygningskultur helt tilbage til oldtiden og se mange prægtige skibe og sejlbåde.

Har I børnene med på ferie, bør I også opleve Sagnlandet Lejre med huse og miljøer fra stenalder, jernalder og vikingetid. Her kan børnene sejle i udhulede træstammer, slå ild med flintesten, male korn til mel, hilse på tamme husdyr og meget mere. Avis Biludlejning Roskilde gør det nemt at køre direkte til Sanglandet Lejre og eventuelt medbringe tæppe og forfriskninger. Vil I have flere naturoplevelser, kan I køre til Fjordcenter Jyllinge, der ligger med frit udsyn over Roskilde Fjord og fortæller spændende historier om jagt, fiskeri og landboliv. I kan også tage til Hedeland, hvor der er gode muligheder for cykelture gennem et stort, rekreativt naturområde. Bestil lejebil hos Avis Biludlejning allerede i dag og få endnu mere ud af rejsen.
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)