Biludlejning Arendal

Biludlejning Arendal Arendal er hovedstaden i Aust-Agder, og er om sommeren en populær destination for sejlere og småbåds ejere. Gæsten marina i Arendal er velbesøgt, og byen har et rigt natteliv med barer og restauranter. I 1800 tallet blev byen domineret af skibsfarten, men har nu succes med produktion af både plast, elektronik og maskinindustrien.

Avis Biludlejning i Arendal - Billeje - Vores udlejningskontorer 


Billeje Arendal

Har du en lejebil og er på en forretningsrejse, så skal du måske besøge det største raffinaderi SiC Eydehaven. Det er et stof, der anvendes i slibemidler og i smelteovne. I løbet af sommeren afholdes der her Arendal Grand Prix, en todages båd race med en lap race rundt om Lille Torungen og racing i Tromöysund.

Arendal har en masse store virksomheder som grossistvirksomhederne Hattelco og olie og naturgas selskabet Sevan Marine ASA, mange kommer også her for at besøge den årlige Hove Festival, Norges største rockfestival. Den bedste måde at færdes er selvfølgelige att leje bil, sa oplev og nyd det smukke Arendal med en billeje fra Avis Biludlejning.
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)