Biludlejning Sandnes

Biludlejning Sandnes Sandnes er en af Norges hurtigst voksende byer, og er både by og kommune i Rogaland fylke. Byen ligger smukt langs med Gandsfjorden, med centrum vest for enden af fjorden. Området var beboet allerede for 7.000 år siden, og det er muligt at adgangen til ler til krukker og potter allerede den gang var vigtig for beboerne. Byvåbenet er den såkaldte ”Sandnesgauken”, som er en gøg af ler. En person fra Sandnes bliver ofte kaldt ”Sandnesgauk” af nordmænd fra andre dele af landet.

Avis Biludlejning i Sandnes - Billeje, vores udlejningskontorer


Billeje Sandnes

Produktionen af tegl og ler har været vigtig for byen, men i dag er tekstilproduktion, olie og forskning de vigtigste brancher i området. Sandnes ligger ved Europavej 39, som fører videre til Stavanger i nord og Gjesdal syd for Sandnes. Sola lufthavn Stavanger ligger kun 12 km fra Sandnes centrum.

Med en lejebil kommer du bekvemt rundt i Sandnes, og er du her i forretningsøjemed kan du nemt besøge virksomheder som Esso Norge, Eni Norge eller Biz Industrier, der alle er vigtige virksomheder i området. Book din lejebil online allerede i dag eller kig ind til os. Vi glæder os til at se dig. Du finder vores kontor for billejeSjøveien 4 i Sandnes. Velkommen hos Avis Biludlejning i Sandnes hvis du vil leje bil!
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)