Taxfree billeje for udenlandsdanskere

Udenlandsdansker minilease
Danskere med bopæl i udlandet har særlige fordele, når de lejer bil i Danmark. Takket være skatte- og afgiftsreglerne slipper udenlandsdanskere nemlig for den danske beskatning og kan derved leje biler til en langt lavere pris, når de er på visit i Danmark. Og det uden at der slækkes på kvalitet og service.

Hvis du er bosat i USA eller Mexico, opret kort her og kontakt database@avis.dk med nyt kundenummer.

 
 

Book lejebil i Danmark og få

  • Ubegrænset kilometerforbrug
  • Skades-, tyveri- og rudeforsikring med 0 kr. i selvrisiko med i lejen
  • Moms inkluderet 
  • Der vil i forbindelse med håndtering af skader/skadesanmeldelser dog altid blive opkrævet 375 kr. i administrationsgebyr

Prisen varierer afhængigt af lejeperiode, biltype og udlejningsstation (der pålægges et gebyr ved afhentning i lufthavne). Der tages forbehold for prisjusteringer og perioder med udsolgte biltyper.


Avis MiniLease Taxfree

Som udenlandsdansker kan du også drage fordel af billigere MiniLease-priser.
Avis MiniLease er økonomisk og fleksibel langtidsleje i 1-36 måneder til dig, der har et længerevarende ophold i Danmark.

Læs mere her.

Avis Prestige

Leder du efter luksusbiler i Danmark? Avis Prestige præsenterer de mest eftertragtede biler på vejen. Lej f.eks. en Porsche fra 2.155 kr./dag. Læs mere om Avis Prestige her. AltText

Frihed og fleksibilitet

Udenlandsdanskere skal føle sig hjemme, når de er i Danmark. Transport skal være fleksibel og lettilgængelig, og det skal være en god oplevelse at bevæge sig rundt i landet. Derfor klarer Avis alt besværet for dig, så det eneste, du skal gøre, er at afhente en klargjort bil, nyde transportfriheden og -fleksibiliteten og til sidst aflevere bilen igen - også gerne på en anden station, end hvor du hentede den.

Altid de nyeste biler

Avis har en bred bilflåde til udenlandsdanskere, der spænder fra helt små biler, der er perfekte til bykørsel, til store 9-personers biler med plads til hele familien. Og så gør det jo ikke noget, at bilerne oven i købet er lækre og af højeste kvalitet. 95 % af bilerne er maksimum seks måneder gamle og kommer udelukkende fra anerkendte producenter som f.eks. Audi, Ford og Citroën.

Ingen bekymringer

Når du som udenlandsdansker lejer bil hos Avis i Danmark slipper du for alle bekymringer, for alt er inklusiv i lejen: Ubegrænset kilometerforbrug, obligatoriske afgifter samt skades-, tyveri- og rudeforsikring med 0 kr. i selvrisiko. Så du kan bare slappe af og nyde dit ophold i Danmark.
Bemærk: Udvidet Vejhjælp er ikke inkluderet, men kan tilkøbes for 25 kr pr. dag. Dog max 250 kr.

Ekstraudstyr

AltText Avis har et stort udvalg af ekstraudstyr som f.eks. GPS, barnestole m.m. og tilbyder yderligere services, så vi kan tilpasse dit lejemål præcist til dine behov.

Læs mere om Avis' ekstraudstyr her.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du ringe til os på 70 24 77 29 eller sende en e-mail til homeleave@avis.dk.

Danmarksklubben

Danmarksklubben er et tillæg til Avis Preferred til dig som udenlandsdansker, så du kan leje i Danmark til endnu billigere priser. Læs mere her.
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Afhentningsland
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Afleveres i
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)