Welcome to Avis

Støt en velgørenshedsorganisation med en ekstra indtægt!

Få 15 % kickback igennem en Avis Care aftale.

Vi i Avis har udviklet et koncept, der gør, at alle velgørenhedsorganisationer i Danmark kan tjene penge på en let måde. Konceptet 'Avis Care' går ud på, at alle velgørenhedsorganisationer får muligheden for at bestille lejebiler via et unikt link på deres egne hjemmesider, hvoraf 15 % af det omsatte beløb går direkte tilbage til organisationen. Du er på den måde med til at støtte organisationen.

Avis er stolte af at være med til at gøre en forskel ved at samarbejde med store velgørenhedsorganisationer. Bliv en del af Avis CARE, så du kan tjene penge til en velgørenhedsorganisation samtidig med, at transportbehovet bliver dækket.

Sådan fungerer Avis CARE
Hele processen er fantastisk enkel og kræver minimalt arbejde fra organisationernes side. Hver organisation der er med i Avis CARE vil få tilsendt et unikt link, som de kan dele med alle - enten på egen hjemmeside, intranet, sociale medier eller e-mail. Dette link vil være personligt tilknyttet hver organisation, og 15% af beløbet fra alle bookinger som foretages via linket, vil gå direkte tilbage til velgørenhedskassen.

Ønsker du at blive medlem?
Skriv en mail til janni.krarup@avis.dkAvis care