månedsleje, langtidsleje, korttidsleasing, korttids leasing

Avis MiniLease - fra 54 kr./dag, 0 kr. i depositum og 0 kr. i forudbetaling

Avis MiniLease er økonomisk og fleksibelt:

  • Alt inkluderet i prisen (på nær brændstof)
  • Leje i 1-36 måneder (medmindre andet er angivet)
  • 0 kr. i depositum og 0 kr. i forudbetaling
  • Frit valg blandt alle vores nye, miljørigtige og brændstoføkonomiske lejebiler
  • Læs mere om Avis Minilease

 

Der pålægges altid et lufthavnsgebyr ved afhentning af lejebiler i lufthavne.

 



Nedenfor finder du en oversigt over vores bilgrupper. Bemærk, at nedenstående modeller kun er eksempler.

AltText
  • Gruppe A - f.eks. Toyota Aygo - tilgængelig (skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)
  • Gruppe B - f.eks. Opel Corsa - tilgængelig (skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)
  • Gruppe C - f.eks. Citroën C4 - tilgængelig (skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)
  • Gruppe D - f.eks. BMW 316 - tilgængelig
  • Gruppe G - f.eks. BMW 3-serie - tilgængelig
  • Gruppe J - f.eks. Renault Kangoo - tilgængelig

    Minilease varevogn her
AltText
  • Gruppe K - f.eks. Ford Transit minibus - tilgængelig
  • Gruppe L - f.eks. Nissan Leaf - tilgængelig
  • Gruppe M - f.eks. Ford Transit van - tilgængelig
  • Gruppe N - f.eks. Iveco Daily - tilgængelig
  • Gruppe O - f.eks. Iveco Alu m/lift - tilgængelig
  • Gruppe P - f.eks. Ford Focus - tilgængelig (skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)

    Minileaseelbil her

Grp. A - Toyota Aygo el. lign. - fra 100 kr./dag - alt inklusiv!

Toyota Aygo MiniLease

Minilease en Toyota Aygo eller lignende.
(skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Pris 1.080 km: 2.995 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Grp. B - Opel Corsa  el. lign.- fra 133 kr./dag - alt inklusiv!

Opel Corsa MiniLease

Minilease en Opel Corsa eller lignende
(skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Pris 1.080 km: 3.995 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Toyota Yaris Hybrid - fra 150 kr./dag - alt inklusiv!

Minilease Toyota Yaris Hybrid

Minilease en Toyota Yaris Hybrid med automatgear og få en behagelig køreoplevelse.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.100 km pr. måned samt skades- og tyveridækning
  • Med automatgear


Pris 2.100 km: 4.499 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Fiat 500 - fra 142 kr./dag - alt inklusiv! - VENTELISTE!

minilease fiat 500

Minilease en Fiat 500.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Pris 2.160 km: 4.245 kr./måned inkl. moms - kom på venteliste!


Grp. P - Ford Focus el. lign. - fra 145 kr./dag - alt inklusiv!

Minilease Renault Megane

Minilease en Ford Focus eller lignende.
(skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring


Pris 1.080 km: 4.350 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Mini Cooper - fra 166 kr./dag - VENTELISTE

Mini Cooper minilease Vil du køre Mini Cooper til markedets bedste pris i 6 måneder? Avis Biludlejning har lige nu et meget begrænset antal af de ekstremt populære biler - og de ryger først til mølle.

Tilbuddet omfatter:

  • Tilbud gælder ved 6 måneders lejeperiode.
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km pr. måned samt skades- og tyveridækning

Assorterede bilmodeller. Så længe lager haves.

Pris 2.160 km: 4.994 kr./måned inkl. moms - kom på venteliste!
Pris 3.300 km: 5.695 kr./måned inkl. moms - kom på venteliste!


Mini Clubman - fra 166 kr./dag - VENTELISTE

Mini Clubman Nu er Mini ikke helt så mini længere. Den nye Mini Clubman er den største og mest avancerede nogensinde. Minilease en Mini Clubman med plads til fem personer, ekstra benplads, et kæmpe bagagerum og usædvanlig meget motorkraft.


Tilbuddet omfatter:

  • Leje 1-12 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km pr. måned samt skades- og tyveridækning

Pris 2.160 km: 4.994 kr./måned inkl. moms - kom på venteliste!
Pris 3.300 km: 5.695 kr./måned inkl. moms - kom på venteliste!


Grp. C - Citroën C4 el. lign. - fra 183 kr./dag - alt inklusiv!

Minilease Ford Focus

Minilease en Citroen C4 eller lignende.
(skal afhentes senest 14. juni 2016 for minilease i perioden 15. juni - 8. august 2016)

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Pris 1.080 km: 5.495 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Mercedes A-klasse - fra 195 kr./dag - alt inklusiv!

Mercedes a-klasse

Kom godt ud at køre i en Mercedes A180 eller lignende.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.200 eller 2.100 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring


Pris 1.200 km: 5.853 kr./måned inkl. moms - bestil nu!
Pris 2.100 km: 7.148 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


BMW 2-serie Gran Tourer (7 personer) - fra 200 kr./dag - VENTELISTE

Lej en BMW 2-serie Gran Tourer med manuelt gear og plads til 7 pers. i bilen.

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.490 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Pris 2.490 km: 5.995 kr./måned inkl. moms - Kom på venteliste!


Nissan Qashqai - 200 kr./dag - VENTELISTE

Nissan Qashqai

Minilease en Nissan Qashqai i et robust og elegant design.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.490 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Pris 2.490 km: 5.995 kr./måned inkl. moms - Kom på venteliste!


Grp. D - BMW 316 el. lign. - fra 250 kr./dag - alt inklusiv!

BMW 316 Minilease

Kom godt ud at køre i en BMW 316 eller lignende.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring


Pris 1.080 km: 7.495 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Grp. G - BMW 3-serie Touring el. lign. - fra 267 kr./dag - alt inklusiv!

Minilease BMW 3-serie Touring

Minilease en BMW 3-serie Touring eller lignende.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring


Pris 1.080 km: 7.995 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


BMW 418d Gran Coupé - fra 293 kr./dag - alt inklusiv!

Lease BMW 418 Med en BMW 418d Gran Coupé med automatgear får du lækker og stilren transport i hverdagen.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.500 km pr. måned samt skades- og tyveridækning


Leje i 1-11 mdr. - Pris: 8.995 kr./måned inkl. moms - bestil nu!
Leje i 12+ mdr. - Pris: 8.795 kr./måned inkl. moms - bestil nu!

Tilbuddet gælder, så længe lager haves.


Grp. K - Mercedes Sprinter minibus el. lign. - fra 400 kr./dag - alt inklusiv!

billeje minibus

Skal I flere af sted? Minilease en Mercedes Sprinter Kombi el. lign.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 1.080 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring


Pris 1.080 km: 11.995 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Grp. J - Renault Kangoo el.lign. - fra 157 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

AltText

Minilease en Renault Kangoo eller lignende.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km om måneden samt skades- og tyveridækning


Pris 2.160 km: 4.695 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!
Pris 3.300 km: 4.995 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


KAMPAGNEPRIS: Grp J - Renault Kangoo el. lign. - fra 93 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

AltText

Minilease en Renault Kangoo eller lignende til kampagnepris.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder*
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.500 km om måneden samt skades- og tyveridækning

* Prisen er 'Stand By'-rate. Bilerne kan tilbagekaldes med 72 timers varsel.


Pris 2.500 km: 2.795 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!

VW Transporter - fra 163 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

VW Transporter

Minilease en VW Transporter

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i minimum 12 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km om måneden samt skades- og tyveriforsikring


Pris 2.160 km: 4.895 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!
Pris 3.300 km: 5.695 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


Grp. M - Ford Transit el.lign.- fra 173 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

Minilease Ford Transit

Minilease en Ford Transit eller lignende

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring


Pris 2.160 km: 5.195 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!
Pris 3.300 km: 5.995 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


Iveco Ladvogn - fra 200 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

Iveco minilease

Minilease en Iveco Ladvogn.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring.


Pris 2.160 km: 5.995 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


Iveco Ladvogn m. dobbeltkabine - fra 200 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

Iveco ladvogn

Minilease en Iveco Ladvogn med dobbeltkabine.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring.


Pris 2.160 km: 5.995 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


Grp. N - Iveco Daily el.lign.- fra 216 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

Minilease Iveco Daily

Minilease en Iveco Daily eller lignende.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km pr. måned og skades- og tyveriforsikring.


Pris 2.160 km: 6.495 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!
Pris 3.300 km: 7.595 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


Grp. O - Iveco Alu m/lift el.lign. - fra 230 kr./dag ex moms - alt inklusiv!

Minilease Iveco kassevogn

Minilease en Iveco alu m/lift eller lignende.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-36 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.160 eller 3.300 km pr. måned samt skades- og tyveriforsikring.


Pris 2.160 km: 6.895 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!
Pris 3.300 km: 7.795 kr./måned ekskl. moms - bestil nu!


BMW i3 elbil - 119 kr. om dagen - alt inklusiv! Kommer til august.

BMW i3 Tid til at tænke i nye baner. Minilease en BMW i3 med eDrive og giv din mobile hverdag en helt ny form. Inkl. Komfort pakke Advanced. Du kan læse mere om Avis' elbiler her.

Tilbuddet omfatter:
  • Leje i 1-12 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.500 km (ekskl. strøm)
  • Mulighed for opladning på E.ON og CLEVERs landsdækkende ladenetværk og opladning i hjemmet.
  • Inkl. skades- og tyveriforsikringer

Læs mere om vores tilvalgspakker her 

Pris 2.500 km: 3.560 kr./måned inkl. moms - kom på venteliste!


Nissan Leaf elbil - 119 kr. om dagen - alt inklusiv! UDSOLGT

Avis MiniLease elbil

Mest populære elbil! Prøv en elbil. Med en Nissan LEAF får du sjov, støjsvag og energieffektiv kørsel. Og rigtig god samvittighed.
Du kan læse mere om Avis' elbiler her.

Tilbuddet omfatter:

  • Leje i 1-12 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.500 km (ekskl. strøm)
  • Mulighed for opladning på E.ON og CLEVERs landsdækkende ladenetværk og opladning i hjemmet.
  • Inkl. skades- og tyveriforsikringer

Læs mere om vores tilvalgspakker her 

Pris 2.500 km: 3.560 kr./måned inkl. moms - udsolgt!


Nissan e-NV200 Evalia elbil - 119 kr. om dagen - alt inklusiv!

AltText Elbilen Nissan e-NV200 Evalia er en usædvanlig rummelig familiebil. Perfekt til den moderne og miljøbevidste familie.
Læs mere om Avis' elbiler her.

Tilbuddet omfatter:
  • Leje i 1-12 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.500 km (ekskl. strøm)
  • Mulighed for opladning på E.ON og CLEVERs landsdækkende ladenetværk og opladning i hjemmet.
  • Inkl. skades- og tyveriforsikringer

Læs mere om vores tilvalgspakker her 

Pris 2.500 km: 3.560 kr./måned inkl. moms - bestil nu!


Nissan e-NV200 elvarevogn - fra 54 kr. om dagen ekskl. moms - VENTELISTE

AltText Elvarevognen Nissan e-NV200 er den mest miljøvenlige masseproducerede varebil på markedet. Lille vendediameter, ingen motorstøj og ingen CO2-udledning gør det nemt for dig at komme helt tæt på dine kunder.
Læs mere om Avis' elbiler her.

Tilbuddet omfatter:
  • Leje i 1-12 måneder
  • 0 kr. i depositum & 0 kr. i forudbetaling
  • Inkl. 2.500 km (ekskl. strøm)
  • Mulighed for opladning på E.ON og CLEVERs landsdækkende ladenetværk og opladning i hjemmet.
  • Inkl. skades- og tyveriforsikringer

Læs mere om vores tilvalgspakker her 

Pris 2.500 km: fra 1.595 kr./måned ekskl. moms - VENTELISTE!


Bestil uforpligtende tilbud

Har du brug for en anden løsning på månedsleje end ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Bestil tilbud på Avis MiniLease
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)