Tilmeld dig vores gratis loyalitetsprogram for 10 % rabat på reservationer året rundt

Når vi siger mere givende, mener vi det

  • Selvbetjening er indført på Avis’ førende udlejningskontorer i hele Europa, mens prioritetsservice er tilgængelig på over 3.000 udlejningskontorer i hele verden – og medlemskab er helt gratis.
  • Reservér direkte på denne hjemmeside, og sørg for, at du er logget ind på din Avis Preferred-konto. På den måde kan vi garantere, at du får adgang til de bedste tilbud.
  • Har du lejet en bil hos os inden for de sidste seks måneder? Du kan føje tidligere leje til din loyalitetskonto. På den måde får du dine belønninger endnu hurtigere.
  • Som Avis Preferred-medlem får du adgang til vores særlige kundeservice for Preferred-medlemmer. Preferred-hotlinen er tilgængelig for Avis Preferred-medlemmer for at sikre, at du har hurtig adgang til den bedst mulige service.
  • Sidst men ikke mindst kan Avis Preferred-loyalitetsfordele optjenes verden over af medlemmer, baseret i følgende lande: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland og Østrig.
Avis Preferred: Mere fordelagtig billeje