Belønninger for biludlejning fra Avis Preferred
Welcome to Avis

Avis Preferred loyalitet

Tilmeld dig vores gratis loyalitetsprogram, og nyd livet i overhalingsbanen

Som medlem af vores loyalitetsprogram får du med det samme adgang til fordelene ved vores prioritetsservice. Plus, når du reserverer direkte hos os, finder du ikke en billigere Avis-bil noget andet sted.

Her er nogle af de fordele, du får:

  • En værdikupon på 15 € til din næste rejse efter to udlejninger.
  • En værdikupon til en weekendudlejning uden beregning efter tre udlejninger.
  • Prioritetsservice hver gang – spring køen over med klargjorte dokumenter og et køreklart køretøj. 
  • Nøgler og dokumenter ligger klar – på nogle udlejningskontorer vil nøgler og dokumenter ligge klar i bilen.
  • Den fulde oplevelse med Avis-appen – Tilmeld dig og hent vores app, og du vil have fuld kontrol over din leje af bil eller varevogn. Ændr og opgrader din leje, mens du nærmer dig udlejningskontoret, og vælg det mærke og den model, du ønsker. Alt sammen med et tryk på en knap.

Selvbetjening er slået til på Avis' førende udlejningskontorer i hele Europa, mens prioritetsservice er tilgængelig på over 3.000 udlejningskontorer  i hele verden – og medlemskab er helt gratis.

Book direkte på denne hjemmeside, så du er sikker på, at du er logget ind på din Avis Preferred-konto. På den måde kan vi garantere, at du får adgang til de bedste tilbud.

Har du lejet en bil hos os i de sidste seks måneder? Du kan føje tidligere leje til din loyalitetskonto. På den måde får du dine belønninger endnu hurtigere.

Sidst men ikke mindst kan Avis Preferred-loyalitetsfordele optjenes verden over af medlemmer, baseret i følgende lande:

Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland og Østrig.

Loyalitetsfordele kan kun indløses i landene anført ovenfor.

Tilmeld