Welcome to Avis

VÆLG AVIS INCLUSIVE OG SLIP FOR ALLE BEKYMRINGER

Billeje bliver enkelt igen

Vi har lyttet til billejerne for at forstå, hvad de ikke bryder sig om ved at leje bil. Unødvendig stress, kompliceret ordvalg og ubehagelige oplevelser, er de ting, de hader mest. Det fik os til at overveje, hvordan vi kan afskaffe nervøsiteten omkring billeje.

Resultatet af vores overvejelser var Avis Inclusive, som nu er tilgængeligt i det meste af Europa. Det gør billeje enkelt og stressfrit.
 

 – Fjern nervøsiteten for uventede udgifter. Med Avis Inclusive behøver du aldrig mere at bekymre dig om uventede udgifter, hvis der skulle ske noget. Og uden selvrisikoreduktion og med premium Roadside Assistance inkluderet som standard, er du dækket ind, hvis du mister nøglerne, batteriet går dødt, du finder et stenslag i forruden, eller hvis bilen bliver stjålet.

 – Gennemskuelige priser. Med én forhåndsbetaling på reservationstidspunktet kan du være sikker på, at der ikke er nogen ekstra udgifter lige fra starten.

 – Ingen stressende samtaler med lange ord og sætninger om erstatningsansvar. Vi ved, at samtaler om forsikring og erstatningsansvar ikke sjove, og vi er heller vilde med dem. Med Avis Inclusive er der ikke længere behov for disse samtaler, da vi begge er dækket ind. Så kan du komme hurtigere ud af døren.

Avis Inclusive er tilgængelig i de markerede lande.