Welcome to Avis

Der er ingen bedre måde at se Italien på end med bil

Se Italien fra komforten i din lejebil fra Avis. Oplev Italien i ro og mag, og nyd det storslåede landskab, de traditionelle små byer og de historiske byer Rom, Firenze og Venedig.

Så hvad venter du på? Start dit italienske eventyr med Avis biludlejning i dag.
Book nu
Biludlejning Italien med Avis. Der er ingen bedre måde at se Italien på end med bil.

Billeje Italien

Oplev det hele med en lejebil fra Avis
Italien er et stort og varieret land. Hver lille del af landet har noget nyt at byde på, så lej en bil hos Avis så du kan opleve så meget som muligt. Vi har kontorer i de fleste større byer og lufthavne, så det er nemt at få familien pakket ind i en lejebil og komme af sted på italienske eventyr.

Støvlelandet byder på det bedste
For kulturinteresserede er der meget at se i Italien, for det er det land i verden med flest steder på UNESCOs liste for kulturarv og landet med det største antal kunstværker. Skal der ske andre ting på din ferie, findes der også mange andre muligheder. Der er smuk natur og skønne badebyer langs kysterne. Der er flere store italienske designere, så mode og shopping er også en vigtig del af landets profil. Og sidst, men ikke mindst, er det italienske køkken berømt, og udvalget af retter er uendeligt. Hertil hører naturligvis nogle af de skønne italienske vine.