Billeje Tyskland | Avis
Welcome to Avis

Billeje i Tyskland

Der er ingen bedre måde at se Tyskland på end med en bil

Udforsk Tyskland fra landevejen: Tag en tur til Berlin, en af de mest spændende byer overhovedet med de nærtliggende byer, Hamborg og Leipzig – og München mod syd – lige i hælene. Hvor vil du gerne møde os for at starte din tur?
Book nu
Biludlejning i Tyskland med Avis. Lås op for uforglemmelige oplevelser med en Avis lejebil fra kontorer overalt i Tyskland.

Fuldstændig rejsefrihed – uanset hvor turen går hen

 Har du planer om at besøge Berlin, Hamborg eller München? Skal du på skitur i alperne, eller vil du nyde et glas hvidvin ved floden Mosel? Måske er det vejen, der er målet? Med en lejebil fra Avis har du friheden til at komme let omkring – hvor du vil, og når du vil.

Oplev Tyskland med en lejebil

Der findes næppe noget land i Europa, der har haft en større indflydelse på bilindustrien, end Tyskland. Af samme årsag er der kun én ægte måde at opleve landet på: Lej en bil hos Avis, og find ud af, hvad der ligger i sloganet “Freude am Fahren”. Hvad enten du befinder dig på den tyske Autobahn eller nyder hvert sving på de slingrende bjergveje, vil du kunne opleve en vaskeægte køreglæde, der uden tvivl vil stå tilbage som et af feriens højdepunkter.