Welcome to Avis

Der er ingen bedre måde at se Tyskland på end med en bil

Udforsk Tyskland fra landevejen: Lej en bil i Berlin, en af de mest spændende byer overhovedet, og besøg de nærtliggende byer som Hamborg, Leipzig, eller München mod syd. Hvor vil du gerne møde os for at starte din tur?

Avis’ billeje i Tyskland har mange kontorer fordelt over landet. Hvis du tager toget til Flensborg, kan du leje en bil dér og udforske Slesvig-Holsten. Tager du færgen fra Gedser, så kom forbi Avis’ billeje i Rostock, og kør videre i Tyskland.

Er Tyskland ikke din slutdestination? Lej en bil i Tyskland, og udforsk nabolandene. Hvis du er landet i Düsseldorf, så er det oplagt at leje en bil og tage en smuttur til Holland eller Belgien. Sidder du og keder dig i Stuttgart? Lej en bil i Karlsruhe, og oplev de fantastiske vinmarkslandskaber i Frankrig, der ligger lige ved siden af. Vil du komme væk fra larmen i Berlin? Lej en bil dér eller i Frankfurt (nej, ikke i Frankfurt am Main), og tag mod øst til Polens grønne bjerge og hyggelige små byer. Lej en bil i Tyskland – du vil aldrig kede dig med Avis!

Biludlejning i Tyskland med Avis. Lås op for uforglemmelige oplevelser med en Avis lejebil fra kontorer overalt i Tyskland.