Welcome to Avis

BILLEJE NÆR DIG MED AVIS

Book smart. Book tidligt. Planlæg din rejse i dag, og spar op til 25 % på forsikring uden selvrisiko med Avis Inclusive

Praktisk og fleksibel billeje i Danmark og udlandet

Din rejse med Avis’ biludlejning er mere end bare at komme fra A til B.

Book en bil hos vores biludlejning online, og få:

  • Billigste billeje med Avis’ prisgaranti
  • En række tjenester og gode tilbud – fra Avis Inclusive til envejsbilleje.
  • Fuld fleksibilitet, gratis afbestilling og ændringer i bilbookingen.
  • Med Avis’ kvalitetsservice og mere end 70 års erfaring kan du være sikker på at få en god rejseoplevelse.

Den helt rigtige lejebil venter på dig. Uanset om det skal være en lille bybil, en stor familiebil eller en varevogn til flytning af noget større, så har vi noget for dig. Skal du have den helt vilde ferieoplevelse, så kan du også leje luksusbiler i udlandet. Lej en bil nu med vores nemme bilbooking.

Skal du på en længere rejse? Du behøver ikke at binde dig til årelange leasingaftaler, når du kan booke langtids billeje hos din lokale biludlejning.

Med flere end 10.600 lokale biludlejningskontorer på tværs af Danmark og andre lande er det nemmere end nogen sinde før at booke en bil nær dig. Lej en bil nu i lufthavnen, ved banegården eller lige rundt om hjørnet – og er du på ferie i udlandet, så finder du Avis’ kontorer for billeje i Europa og andre kontinenter overalt.

Vil du have inspiration til din rejse eller hjælp til planlægning? Læs vores guides til kør-selv-ferier, og lej en bil nu ved at indtaste din rejsedestination i søgefeltet.

Avis’ lokal biludlejning – altid i nærheden.

 

Den rette service til dig

Attraktive biludlejningstilbud er ofte tilgængelige via Avis. Du kan se tilbuddene på vores hjemmeside, så du altid er helt up-to-date med, hvad der sker. Du kan reservere den rigtige bil med det rigtige tilbud.

Vores biludlejningsservice giver dig ikke bare et belejligt sted, hvor du kan hente din valgte bil. Vi kan hjælpe dig med ekstra dækning, Breakdown Assistance og endda lade en anden køre med Avis Chauffeur, og vi kan levere et køretøj til din adresse med Avis Delivers.