Billeje Gran Canaria - Avis
Welcome to Avis

Biludlejning Gran Canaria

Den perfekte lejebil er snart din

Uanset om du vil have en livlig og kompakt bil, en hjemlig hatchback, en rummelig stationcar eller en elegant sedan med automatgear, en superelegant cabriolet, en stærk SUV eller en rummelig minibus, så har vi den perfekte bil til dig på adresser med god beliggenhed overalt på Gran Canaria.

Hvor vil du gerne møde os og starte din tur?
Book nu
Biludlejningskontor

Billeje Gran Canaria

Oplev øen med en lejebil fra Avis
Når du lejer en bil hos os, får du de bedste muligheder for at opleve øens mangfoldighed. Kør rundt på øen i lejebilen, og oplev både turistområderne og de mere ukendte områder. Kør op i bjergene, gennem små, hyggelige landsbyer og langs den dramatiske kyststrækning. Stop, når du har lyst undervejs for at gå på opdagelse eller nyde lidt at spise.

Øen med lejebil
Gran Canaria er et feriemål, der har alt. Her er et dejligt klima, skønne badestrande, hyggelige byer og en unik natur. Der er både mulighed for afslapning og for spændende aktiviteter. Det er især på den sydlige del af Gran Canaria, at feriebyerne ligger. Her er fantastiske strande, mange forlystelsesparker og et livligt natteliv. I den nordlige del af øen ligger et bjergområde med bananplantager og skønne, gamle byer. I de små byer er stemningen og tempoet et helt andet end sydpå, og her oplever du det stille hverdagsliv omkring de små torve omgivet af gamle kirker og huse. I bjergene kan du nyde udsigterne, klatre ned i vulkankratre og beundre den frodige fauna.