Welcome to Avis

Der er ingen bedre måde at se Spanien på end med bil

Rejs i Spanien med en lejebil fra Avis – vi er klar og venter på at få dig godt af sted.  

Med sine 17 regioner, der hver har deres egen unikke kultur og historie, er Spanien lige så mangefacetteret som det er smukt.  Se Spanien fra bilen: Oplev de nordlige knudepunkter Barcelona og Bilbao, den pulserende hovedstad Madrid og feriestederne på Atlanterhavs- og Middelhavskysterne.

Hvor vil du gerne møde os for at starte din tur?

Book nu
Billeje Spanien med Avis. Træd ind i en premium Avis lejebil på mange forskellige steder i hele Spanien.

Billeje Spanien

Lej en bil og oplev solskinslandet
Spanien er et af de mest populære feriesteder i verden og med god grund. Spanien har det hele: smukke strande, bjerge, storbyer og masser af historie. Landet er stort, så den bedste måde at opleve det hele på er med en lejebil.

Du bestemmer, hvor turen går hen
Spanien har et meget veludviklet netværk af motorveje, hvilket gør det nemt at rejse til alle dele af landet. Avis har udlejningskontorer i de fleste storbyer og i de største lufthavne. Hvis du bestiller lejebilen før rejsen, kan vi sørge for, at den står klar til dig, så du hurtigt kan komme af sted, så snart du ankommer. Med en lejebil kan du opleve Spaniens mange seværdigheder i dit eget tempo uden at skulle være afhængig af offentlig transport. Vi kan også hjælpe dig med ekstraudstyr som for eksempel en GPS, snekæder og barnesæder. Og hvis du ønsker at afhente bilen i en del af landet og stille den i en anden, kan det også sagtens lade sig gøre.