Welcome to Avis

LEJ EN BIL I DANMARK OG KØR TIL UDLANDET MED AVIS ENVEJSLEJE

Lej en bil til udlandet med envejsbiludlejning

Vil du fra A til B uden at skulle tilbage til start bare for at returnere din lejebil?

Lej en bil i Danmark til ferie i udlandet med Avis’ envejsbilleje. Du kan nemt leje bilen og køre til udlandet, for eksempel på en kør-selv-ferie, og du kan aflevere din lejebil i et andet land. Eller hent dit køretøj fra et af vores udlejningskontorer i Europa, og aflever det på et andet kontor ved rejsens afslutning. Vores envejsbilleje er hurtig, let og effektiv, og det betyder, at du kan planlægge din rejse nøjagtigt, som du vil, uden at skulle køre i ring.

Måske flyver du til Brindisi og tager af sted igen med skib efter et par dages oplevelser i den solrige Puglia? Eller planlægger en forretningsrejse, der fører dig fra et møde med morgenmad i Frankfurt til en eftermiddagskonference i München? Lej en bil til udlandet eller i udlandet nemt med Avis.

Måske drømmer du om en solbeskinnet bilferie fra det glitrende Côte d’Azur i det sydlige Frankrig til Italiens billedskønne Amalfikyst? Uanset hvad du har brug for, kan du tilpasse din rute med Avis’ leje af bil til ferie på tværs af grænser. Lej en bil i et land, og aflever den i et andet land, som det passer dig.

Avis envejsbiludlejning