Welcome to Avis

Snart er den perfekte lejebil din

Uanset om du vil have en livlig og kompakt bil til bykørsel, en pålidelig stationcar, en smart sedan eller cabriolet eller en rummelig minibus, så har vi den perfekte bil til dig på adresser med god beliggenhed overalt i Paris.

Hvor vil du gerne møde os og starte din tur?

Book nu

Byernes By

Den franske hovedstad har i århundreder inspireret filmskabere, kunstnere, forelskede par og turister. Her finder du den rette blanding af hyggelige cafeer, gourmetrestauranter, imponerende arkitektur og fremragende shoppingmuligheder. Det er i denne by, du finder nogle af verdens mest kendte landemærker, museer i topklasse samt ægte pariserstemning lige rundt om hjørnet.


Lej bil hos Avis i Paris

Paris ligger blot 1½ times flyvetur fra Danmark og er et oplagt mål for en lang weekend eller kortere ferie. Men uanset om du kun er her et par dage eller skal videre i det franske efter dit besøg i hovedstaden, har vi den lejebil, du skal bruge. Du finder vores udlejningskontorer overalt i byen, så det kan ikke være nemmere at leje bil. Med vores udvalg af ekstraudstyr som GPS og barnesæde gør vi vores for, at du får en god start på ferien.