Welcome to Avis

Biludlejning i Norge

Biludlejning i Norge

Avis biludlejning i et vintereventyrland

Vi vil gerne have, at du får mest muligt ud af vores service og din tur. Tilføj satellitnavigation til din billeje, og udforsk dette fascinerende og enorme land uden problemer. Hvis dit køretøj skulle gå i stykker, kan du også slappe af med en viden om, at vores motorstopassistance sørger for, at du får den hjælp, du har brug for, uanset hvor du er.

I Oslo kan det være svært for de besøgende at vælge mellem alle hovedstadens kulturelle tilbud. Nasjonalgalleriet er hjemsted for landets største samling af kunst, der spænder lige fra norske skulpturer over gamle europæiske mestre til internationale værker fra det 20. århundrede. 

Hvis du kører omkring udenfor, skal du være forberedt på vintervejret ved at vælge snekæder og vinterdæk. På vej op til løjperne? Tilføj skiholder til din bestilling, og nyd de mange vidunderlige pister, som Norge kan tilbyde.
Book nu
Billeje Norge med Avis. Træd ind i en premiumlejebil fra Avis på udlejningsstationer over hele Norge.

Biludlejning Norge

Med en lejebil fra Avis er du sikker på at få så meget ud af din ferie som muligt. Hvis du bestiller en GPS sammen med bilen, kan du slappe af og udforske landet uden at skulle bekymre dig om at fare vild. Du kan også slappe af i bevidstheden om, at i det usandsynlige tilfælde at bilen bryder sammen, vil vores vejhjælpservice finde dig og give dig den hjælp, du har brug for. Hvis du kører om vinteren, vil det også være en god idé at leje snekæder og dæk. Og hvis du skal på skiferie, kan du også leje en skirack. 

Oplev de storslåede norske landskaber
 
Det norske landskab er præget af bjergkæder, fjorde, søer og vandfald. Selv i hovedstaden, Oslo, er du altid tæt på grønne områder og har udsigt over de omkringliggende bjerge. Udforsk vores smukke naboland med en lejebil fra Avis.