Biludlejning Aarhus

Biludlejning Århus Få endnu mere ud af rejsen ved at leje bil i Aarhus. Med en lejebil opnår du fuld frihed og kan planlægge rejsen efter dine personlige præferencer. Bestil hos Avis Biludlejning i Aarhus i god tid og glæd dig til at opleve Smilets by, som byder på et væld af spændende seværdigheder, gode spisesteder og en stemningsfyldt bymidte.

Avis Biludlejning i Aarhus - Billeje - Vores udlejningskontorer 


Du finder Avis Biludlejning fem forskellige steder i Aarhus: Åbyvej 77 i Åbyhøj, Christian X'S Vej 180 i Viby J, Krydstogtterminalen, Hovedbanegården og lige ved udgangen af ankomsthallen i Lufthavnen. Bestil din lejebil allerede i dag.

Billeje Aarhus

Aarhus er Danmarks andenstørste by, og det er en fordel at have en lejebil, som bringer dig nemt fra A til B. Avis Biludlejning i Aarhus giver dig mulighed for at se endnu mere af byen. Tag din lejebil til Den Gamle By Aarhus, et spændende købstadsmuseum, som viser livet i de gamle danske byer helt tilbage til 1500-tallet. Den Gamle By huser mere end 75 historiske bygninger, udstillinger, boliger, butikker, og værksteder, som du frit kan gå på opdagelse i. Aarhus er en varm, venlig og atmosfærisk by, som tager imod dig med attraktioner for enhver smag.

Du kan også opleve Moesgård Museum, hvor du kan se Grauballemanden, Danmarks ældste og bedst bevarede moselig, som er mere end 2000 år gammelt. En tur til Aarhus må naturligvis også inkludere et besøg på det storslåede ARoS Museum, et moderne billed- og oplevelseshus med kunst og arkitektur i verdensklasse. ARoS Museum byder på over 9.000 værker fra 1770 frem til i dag samt et væld af ekstraordinære særudstillinger med værker fra hele verden. Med en lejebil fra Avis i Aarhus kan du køre lige til døren, og skulle du blive fristet af et af de mange flotte tilbud i ARoS shoppen, er det nemt at lægge indkøbene i bagagerummet, inden turen fortsætter gennem byen.

Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)