Biludlejning Fredericia

Biludlejning Fredericia Oplev det naturskønne område ved Lillebælt med Avis Biludlejning Fredericia. Fredericia ligger idyllisk placeret i det østlige Jylland omgivet af søer og med den kendte Fredericia Havn ud til Lillebælt. I Fredericia er der udfoldelsesmuligheder for både store og små. Avis Billeje Fredericia giver jer fuld frihed på rejsen og bringer jer nemt og komfortabelt rundt til de mange smukke områder og seværdigheder.

Avis Biludlejning i Fredericia - Billeje - Vores udlejningskontorer 


Billeje Fredericia

Bestil lejebil hos Avis Biludlejning Fredericia og oplev en perlerække af seværdigheder, der indbyder til indlevelse, afslapning, udforskning og gastronomiske oplevelser i særklasse. Uanset om I er interesseret i historie, kultur, natur eller underholdning, er her aktiviteter og beskæftigelse for hele familien. Avis Billeje Fredericia giver jer mest muligt ud af jeres rejse.

Tag bilen til Det Hvide Vandtårn på Prins Georg Bastion, hvorfra I får en imponerende udsigt over Fredericia og Lillebælt. Herfra kan I f.eks. køre videre til nogle af områdets smukke kirker eller besøge Trelde Næs. I kan også prøve kræfter med Bridge Walking på Den Gamle Lillebæltsbro eller slippe legebørnene løs i Madsby Legepark.

Om aftenen kan I opleve Fredericias spændende kulturliv med et stort udvalg af spillesteder, teatre og musicals, for eksempel på Fredericia Teater. Avis Biludlejning Fredericia bringer jer nemt tilbage til hotellet efter en lang og begivenhedsrig dag.
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)