Billeje Rønne Bornholm

Biludlejning Rønne, Bornholm Bestil lejebil hos Avis Biludlejning Rønne, Bornholm og nyd en komfortabel ferie på Solskinsøen. Avis Billeje Rønne, Bornholm bringer jer nemt og sikkert omkring på den smukke, danske klippeø, der er kendt for sine mange solskinstimer, gode strande, nyrøgede sild og smukke seværdigheder. Bestil lejebil hos Avis Biludlejning Rønne, Bornholm online og glæd dig til en ferie ud over det sædvanlige.

Avis Biludlejning i Rønne Bornholm - Billeje - Vores udlejningskontorer 


Billeje Rønne Bornholm

Velkommen til Avis Biludlejning Rønne, Bornholm, hvor du altid finder et stort udvalg af velholdte lejebiler til konkurrencedygtige priser. Med en lejebil fra Avis Billeje Rønne opnår du fuld frihed på rejsen og kommer nemt omkring mellem de mange attraktioner på øen. Oplev Danmarks fineste sand på Dueodde strand, hvor det er nemt at finde en hyggelig gryde mellem de mange klitter. Efter badeturen kan I køre en tur til Hasle og smage Sol over Gudhjem, en nyrøget sild med rå æggeblomme og friskhakket purløg.

Avis Biludlejning Rønne gør det nemt at komme omkring på den smukke danske ø og opleve naturen helt tæt på. Paradisbakkerne er et stort skovområde med mange afmærkede stier, hvor I kan tage på vandreture. Her finder I Rokkestenen, en 35 ton tung vandreblok, som tidligere lå, så den kunne rokkes. I samme skov kan I se den smukke Grydesø, og der er rige mulighed for at plukke friske blåbær og kantareller.

Bornholm rummer masser af aktiviteter for hele familien. Bestil lejebil hos Avis Biludlejning Rønne og tag børnene med til den sjove forlystelsespark Joboland, hvor de kan boltre sig i det store vandland med Røret og Crazy River. I kan også tage i Børne Zoo med angorakaniner, mohairgeder, får og malkegeder. Bornholm er et overflødighedshorn af spændende aktiviteter, og med Avis Billeje Rønne kommer I nemt rundt til alle dele af øen.
Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)