Billeje Frankrig

Søg efter et Avis kontor:  
Default Alt Image3 Bestil leje bil hos Avis Billeje Frankrig og oplev det storslåede og naturskønne land på egen hånd. Frankrig er perfekt til kør-selv-ferie, og med en leje bil fra Avis Biludlejning Frankrig opnår du fuld frihed og komfort på rejsen. Bestil din leje bil hjemmefra på Avis Billeje Frankrig, så sørger vi for, at alt er klar, når du ankommer. Her på siden kan du læse meget mere om Avis Billeje Frankrig og få tip til en uforglemmelig kør-selv-ferie gennem de franske byer og smukke landskaber.

Populære udlejningsstationer

Noget for enhver smag
Det er ikke uden grund, at Frankrig er et af de mest populære rejsemål i Europa. Landet byder tilrejsende på oplevelser for enhver smag; fra byernes by Paris til sneklædte alper, vinmarker, varme strande, floder og charmerende landsbyer. Bestil leje bil hos Avis Billeje Frankrig og få mest muligt ud af dit ophold. Ved at biludleje hos Avis kan du tilrettelægge rejsen, som du ønsker og opleve Frankrig på kryds og tværs i dit helt eget tempo, uafhængigt af vind, vejr og humør.

Oplev kyststrækningen
Bestil leje bil hos Avis Biludlejning Frankrig og kør langs den mere end 3500 kilometer lange kyststrækning, som strækker sig gennem klimaer og terræner af enhver art. På vejen kan du gøre holdt i de mange charmerende middelalderlandsbyer, tage en forfriskende dukkert eller nyde et måltid mad på et af de mange hyggelige spisesteder. Med en leje bil fra Avis Biludlejning Frankrig er du ikke begrænset af klima og geografi, men kan komme ud i de smukke, uberørte egne og skjulte kroge, hvor du oplever Frankrig helt tæt på. Husk blot at tanke din leje bil op, så er du godt kørende fra start til slut.

Byernes by
En ferie i Frankrig må naturligvis også inkludere et besøg i hovedstaden Paris; et eldorado for alle, der sætter pris på shopping, kultur, fashion, caféliv og god mad. Parkér din leje bil i udkanten af byen og brug metroen for at komme på tværs af centrum. Alle vores biler har gode, rummelige bagagerum, hvor du kan opbevare dine indkøb og dermed få hænderne fri til mere shopping. Når I har fået nok af storby, bringer Avis Billeje Frankrig jer nemt og hurtigt væk fra Paris og tilbage til de stilfærdige, rekreative landområder.

På kryds og tværs
Oplev Frankrigs imponerende natur helt tæt på med en leje bil fra Avis Biludleje Frankrig. Kør til de smukke, hvide sandstrande i syd, hvor jetsettet holder til gennem hele sommeren og nyd en svømmetur i det krystalklare vand. Er du til surfing, er der gode muligheder hele vejen langs Atlanterhavskysten. Frankrig har det hele, og med en leje bil fra Avis Billeje Frankrig, er det dig, der bestemmer feriens indhold. Prøv også den lange, smukke strækning gennem de frodige vinmarker omkring Bordeaux, via landsbyerne omkring Dordogne til skisportsstederne ved Alperne. En strækning der kun er mulig med en komfortabel og robust leje bil fra Avis Billeje Frankrig.

Gastronomi
Undervejs på ferien er der rig mulighed for at gøre holdt ved Frankrigs mange gode restauranter og caféer. Landet er kendt for sin fabelagtige gastronomi, og med en leje bil fra Avis biludleje Frankrig er I ikke begrænset af afstande men kan besøge præcis det spisested, I har lyst til. Glæd jer til et væld af gode oste, vine og lokale egnsretter, tilberedt med den elegance og finesse, som kendetegner fransk kogekunst. Avis Biludlejning Frankrig ønsker jer en god rejse.


Log ind   på din onlinekonto
Hjælp
X

Log ind: Log ind på din personlige Avis onlinekonto.

Onlinekonto: Her kan du opdatere dine personlige oplysninger og se din Avis Preferred-medlemsstatus.

Opret en onlinekonto: Her kan du oprette en onlinekonto.

Del denne side

Biludlejning fra Avis - Book billeje her

Startdato/-tid
Slutdato/-tid
Antal lejedage
Afhentningsland
Udlejningsstation

Kan du ikke finde det du søger?
Prøv vores Søgning via kort

Afleveres på
 Samme som udlejningskontoret
Udlejningsstation
Avis aftalenr. (AWD)