Welcome to Avis

Vores nye partnerskab med FIA World Endurance Championships og 24 timers Le Mans

Avis er Premium Partner for FIA WEC 2023

Avis' biludlejningspartnerskab omfatter 24 timers Le Mans.

Avis og FIA World Endurance Championship (WEC), som omfatter det legendariske 24 timers Le Mans-løb som hovedløb, har annonceret et nyt partnerskab. 

Partnerskabet er baseret på en fælles arv af innovation inden for bilteknik og transportløsninger understøttet af en forpligtelse til integritet og inklusion

I henhold til aftalen er Avis blevet udnævnt til Premium Partner for FIA WEC – hvor globale mærker som Ferrari, Porsche, Peugeot, Toyota og Cadillac konkurrerer mod hinanden på nogle af verdens bedste racerbaner i løb af mellem seks og 24 timers varighed.  

 

Med denne nye aftale bliver Avis Premium-biludlejningspartner for FIA WEC 2023-sæsonen med syv løb, der finder sted i USA, Portugal, Belgien, Frankrig, Italien, Japan, Frankrig, Italien, Japan og Bahrain fra marts til november.  
 

Avis og FIA World Endurance Championship (WEC), set her, som omfatter det legendariske 24 timers Le Mans som hovedløb, har annonceret et nyt partnerskab.

FIA WEC er det første elitemesterskab inden for racerløb, der drives af 100 % vedvarende brændstof

Avis deler denne vision med FIA WEC om en fremtid med bæredygtig transport

WEC er det første elitemesterskab inden for motorsport, der anvender 100 % vedvarende brændstof. Som en del af en fælles vision med WEC om at forberede sig på en fremtid med bæredygtig transport, vil Avis' el- og hybridflåde blive promoveret som en mulighed for fans til at rejse bæredygtigt til hvert arrangement, samt for dem, der er involveret i logistik for WEC og racerholdene. 

Keith Rankin, President, International hos Avis Budget Group, sagde: “Vi er glade for at kunne annoncere dette nye partnerskab, som falder sammen med hundredåret for 24 timers Le Mans. Udholdenhed er en vigtig del af vores virksomhed, som er bygget på næsten 80 års erfaring med at levere transportløsninger til millioner af kunder, der nu har 11.000 lokationer i 180 lande.” 

“Automobile Club De L'Ouest (ACO), som organiserer serien, har bygget sin udvikling på robuste forpligtelser til at opretholde høje standarder med innovation i centrum, og vi ser frem til at lære og få ny indsigt fra dette partnerskab.” 

Avis og FIA World Endurance Championship (WEC), set her, som omfatter det legendariske 24 timers Le Mans som hovedløb, har annonceret et nyt partnerskab.
En Avis-kunde får udleveret sin nøgle af en salgsagent ved skranken

Chaufførskift er lige så vigtigt hos Avis som for racerholdene i pitområdet

Hver Avis-udlejningsrejse er en ny omgang på racerbanen.

Avis er dedikeret til at skabe fuldstændigt forbundne rejser, hvor forbrugere bruger flere transporttjenester til at rejse fra punkt A til punkt B. Gennem tilbud som QuickPass, forhåndsregistreringstjenesten for at komme uden om skranken, til fuldt fleksible reservationer og altomfattende forsikring, til Avis Preferred, den hurtige service for loyale lejere, fortsætter Avis med at evaluere mulighederne for at levere en problemfri lejeoplevelse. 

Louise Morgan, Senior Director of International Marketing hos Avis Budget Group, sagde: “World Endurance Championship er højdepunktet inden for udholdenhedsmotorsport, og der er en stærk synergi mellem mesterskabet og Avis – hvert chaufførskifte betyder lige så meget for os som for de hold, der arbejder i pitområdet på Le Mans, og hver udlejningsrejse for os er en ny omgang på racerbanen.” 

“World Endurance Championship-løb som f.eks. 24 timers Le Mans har været en prøvesten for udvikling inden for områder som sikkerhed, bremser og brændstofydelse, som derefter er blevet standard i de biler, vi kører i.” 

Teknisk innovation er kendetegnende for succes i racerløb og for Avis

Forskellige hold leverer topkvalitet på alle niveauer på banen og gennem hele Avis' udlejningsrejse.

Ligesom teknisk innovation er kendetegnende for succes i langdistancemotorsport på højeste niveau, er der hos Avis fokus på at tænke ud af boksen for at levere det, som kunderne ønsker af den optimale lejeoplevelse.  

For at kunne levere på dette høje niveau er holdet, ligesom mandskabet bag racerkørerne på World Endurance Championship-banerne, uundværlige.  

Louise Morgan sagde: “Vores Avis-team styrkes på alle niveauer gennem mangfoldighed og integration, og vi er stolte af at støtte et mesterskab, der er dedikeret til at opbygge repræsentationen af kvindelige racerkørere.” 

Frédéric Lequien, administrerende direktør for FIA WEC, sagde: “Vi er glade for at byde Avis velkommen til FIA World Endurance Championship-familien. Avis er et betroet mærke med en fælles arv af innovation og ekspertise i leveringen af transportløsninger, og vi ser frem til et vellykket partnerskab i dette spændende år for udholdenhedsmotorsport.” 

Avis og FIA World Endurance Championship (WEC), set her, som omfatter det legendariske 24 timers Le Mans som hovedløb, har annonceret et nyt partnerskab.