Welcome to Avis

Lej en bil i Køge med Avis

Velkommen til Avis Biludlejning Køge. Vi bringer dig sikkert og komfortabelt rundt på hele Østsjælland. Lej en bil i Køge, og oplev strand og mose, Køges hyggelige bymidte og de mange flotte gallerier, blandt andet med udstillinger af Dronningens værker. Med en lejebil fra Avis Billeje Køge opnår du fuld fleksibilitet på rejsen og kan tilrettelægge ferien efter dine egne ønsker. Tag en endagstur til det pulserende København, eller gå på opdagelse i Køge bymidte med smukke, fredede bygninger og det ældste fungerende rådhus fra ca. 1552. Avis tilbyder billig biludlejning i Køge ved bestillinger via hjemmesiden, så du kan få det hele – til stærke, konkurrencedygtige priser.

Bemærk, vores udlejningskontor i Køge er ubemandet og du kan derfor kun leje bil i Køge hvis du har reserveret på forhånd.
Udlevering af køretøj sker hos vores repræsentant,
Auto-Sørensen Køge.

Du kan derfor kun forvente at møde personale efter aftale, eller når du har en booking. Lej en bil i Køge online for billigste billeje, og kontakt repræsentanten på 70 24 77 50 angående din aftale om leje af bil i Køge.