Welcome to Avis

Billeje i Kroatien

Lej bil hos Avis i Kroatien

Vi har udlejningskontorer i flere af landets større byer samt de største lufthavne. Vores hjælpsomme personale sørger for, at I kommer af sted i den lejebil, der er den rette til jeres ferie. Skal I på storbyferie i Zagreb, på badeferie ved den smukke kroatiske kyst eller rundt i hele landet, kommer I godt fra start i en Avis lejebil.


Et ungt land med en tusind år gammel historie

Kroatien er et fantastisk alsidigt og smukt land med en lang kystlinje ud til Adriaterhavet. Landet lokker med amfiteatre, middelalderbyer og idylliske små flækker samt oprigtig varm gæstfrihed fra de lokale. Ved kysten kan du boltre dig i det klare Adriaterhav og slappe af på smukke strande om dagen og lade dig forføre af et væld af lækre restauranter om aftenen. Gå en tur langs strandpromenaderne, og nyd stemningen i de betagende smukke landsbyer langs kysten.

Inde i landet kan du opleve små berømte fæstningsbyer eller køre op i bjergene i din lejebil, hvor forrevne klippeformationer og store skovområder med rigt dyre- og planteliv venter på at blive udforsket til fods eller i lejebilen.