Welcome to Avis

Billeje London City Lufthavn

Billeje London City Lufthavn Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Har du brug for biludlejning i London City Lufthavn?

Vores biludlejningskontor i London City Lufthavn ligger kun et par minutters gang fra Docklands Light Railway (DLR) og tæt på både alle motorveje og topattraktioner som O2 og Excel Centre Docklands.

Hent din lejebil i London City Lufthavn
Avis-skranken ligger i biludlejningsbygningen uden for terminalen. Gå ud af hovedindgangen, og gå til venstre. Når du er inde i biludlejningsbygningen, finder du os ved den midterste af de tre skranker.

Når du har fået dine nøgler, skal du gå til Avis-parkeringen, som ligger umiddelbart foran biludlejningsbygningen, for at hente din bil.

Returnering af din lejebil til Avis London City Lufthavn
Følg skiltene til A13 Docklands og City Airport.

Hvis du returnerer din bil uden for åbningstiden, skal du parkere bilen på en af Avis Biludlejnings returneringspladser. Notér kilometertallet, aflæsningen af brændstofmåleren og ankomstdatoen på dokumentmappen. Læg nøglerne i dokumentmappen, og tag den med dig. Hvis lufthavnen stadig er åben, bedes du aflevere nøglerne ved en af lufthavnens informationsskranker. Hvis lufthavnen er lukket, skal du trykke på dørklokken ved terminalen for at tilkalde vagtpersonalet og aflever nøglerne til dem.