Billeje USA og Canada | Avis
Welcome to Avis

Billeje i USA og Canada

Udforsk USA og Canada i bil

Nordamerika er hjemsted for nogle af de mest ikoniske køreture i verden, og bilen er en afgørende del af livet i det område. Men du skal ikke regne med at kunne se det hele: Der er over 4.000 kilometer mellem Toronto og Vancouver i Canada, en køretur på 40 timer. I USA er afstanden mellem Frihedsgudinden i New York og "Hollywood"-skiltet i Los Angeles cirka den samme, og så er der igen samme afstand til strandene på Hawaii.

Turen til Los Angeles vil føre dig ad endeløse motorveje, f.eks. Route 66 gennem ørkenen, inden du når til de barske klipper i Grand Canyon. Kør mod nordvest fra New York, og se kaskaderne fra Niagaravandfaldene på grænsen til Canada. På den modsatte bred af Ontariosøen er rene og karismatiske Toronto kun en halv dagstur mod vest fra den pragtfulde arkitektur i Ottawa og franskinspirerede Montreal.

Så hvis du planlægger en bilferie, er vi klar til at hjælpe dig. Med udlejningsstationer over hele Nordamerika kan du hente og aflevere din lejebil lige dér, hvor det passer dig. Vi har kontorer i alle større amerikanske og canadiske lufthavne samt på banegårde og centralt i byerne.
Book nu
Avis biludlejning i USA og Canada