Spar 10 % året rundt med Avis Preferred. Tilmeld dig GRATIS nu. Tilmeld dig nu

Få mere fordelagtig billeje denne sommer

Kom hurtigere afsted med vores nye selvbetjeningsautomater.

Tilmeld dig nu
Ingen afbestillingsgebyrer, kun komplette, kontante refunderinger

Yderst fleksibel afbestillings-politik

Ingen afbestillingsgebyrer, kun komplette, kontante refunderinger

Selvbetjeningskiosker

Selvbetjeningskiosker

Hent dine bilnøgler på under 30 sekunder

Gratis Avis Preferred-loyalitetsprogram

Gratis Avis Preferred-loyalitetsprogram

10 % rabat, prioritetsservice og eksklusive fordele

Tidsbesparende gratis forhåndsregistrering

Hurtigt QuickPass

Tidsbesparende gratis forhåndsregistrering

Få mest muligt ud af din billeje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste Avis-tilbud

Ved at indtaste din e-mailadresse bekræfter du, at du har læst og forstået vores Fortrolighedspolitik

Vi mener, at billeje handler om mere end at komme fra A til B. Det handler om selve rejsen, de oplevelser du har undervejs og den lejebil, der hjælper dig med at udforske. Uanset om du vil besøge de største attraktioner eller finde de skjulte perler kun tilgængelige med bil, åbner Avis biludlejning virkelig verden med mere end 5.000 biludlejningssteder i hele Danmark, Europa og resten af verden.

Populære lande og områder: Billeje på Færøerne, biludlejning på Bornholm, billeje på Mallorca, billeje i Tyskland, biludlejning i Italien og Siciliens biludlejningskontorer, billeje i Island, biludlejning i USA, billeje på Kreta, lejebiler på Rhodos og meget mere. 

Populære rejsedestinationer: Billeje i København, billeje i Århus, Billeje i Flensborg, biludlejning i Malmø, billeje i Nice, billeje i Rom, biludlejning i Torshavn på Færøerne, biludlejning i Milano, billeje i Hamborg, lejebiler i Kreta – Chania og mange flere.

Populære lufthavne: Billeje ved Malaga lufthavn, biludlejning ved Palma de Mallorca lufthavn, billeje ved Alicante lufthavn, billeje ved Aalborg lufthavn, biludlejning ved Bornholms lufthavn i Rønne, Billund lufthavns biludlejning, billeje ved Nice lufthavn, biludlejning ved Milano Malpensa, billeje ved Pisa lufthavn, biludlejning ved Bergamo lufthavn og mange andre.


Billeje fra vores omfattende flåde

Vi forstår, at dine behov kan ændre sig. Derfor har vi en bred vifte af muligheder for billeje til din rådighed. Vores flåde spænder fra små lejebiler til en travl dag i byen til større køretøjer, der passer perfekt til familieferien. Flytte i hus? Lej en varebil fra Avis biludlejning, som kan hjælpe dig med alle former for flytninger. Vælg den bedst egnede lejebil til dine behov fra vores brede biludlejningsflåde. 

Hvis du leder efter en eksklusiv billejeoplevelse, skal du vælge billeje med Avis Prestige. Vi tilbyder et udvalg af luksusbiler fra cabrioleter til store lejebiler, såvel som sportsbiler. Hvis du er klar til at imponere, skal du ikke lede videre end Avis biludlejning.

Services ved biludlejning

Udover vores omfattende flåde tilbyder vi også biludlejningstjenester til de behov, du måtte have. Hvis du ikke har planlagt en returrejse, hvorfor så ikke overveje vores envejsbiludlejning?

Tilbud på billeje

Vi mener også, at kvalitet ikke behøver at være dyrt. Find vores udlejningsstationer, og tilmeld dig vores Avis Preferred loyalitetsprogram for rabatter på billeje og andre attraktive fordele. Så, hvis du vil have den bedste biludlejningsoplevelse, skal du vælge Avis biludlejning.