Welcome to Avis

LEJ EN BIL MED FRI KILOMETER

Vælg Avis Inclusive og få billeje med fri kilometer

Fri kilometer er lig med frihed, fleksibilitet, uafhængighed og eventyr. Avis tilbyder biludlejning med fri kilometer for de fleste køretøjer, så du kan rejse så langt du vil uden begrænsninger eller ekstra udgifter.

Alle veje ligger nu åbne for dig. Hvis du lejer et køretøj med fri kilometer, kan du komme hele vejen fra Nordjylland til de tyske motorveje mod Berlin, eller måske endnu længere sydpå mod palmestrande og solskinsvejr for nedrullede ruder og med vinden i ansigtet. Prøv Avis’ billig billeje med fri kilometer i Danmark, og rejs uden bekymringer.

Planlægger du den ultimative biltur med vennerne eller familien i en minibus? Hvad med eventyr og bjergkørsel i de schweiziske alper? Eller måske trænger du til en romantisk bilferie, hvor I sammen kører til idylliske strande, hyggelige cafeer og stemningsfulde landsbyer i Grækenland? Lej en bil med fri kilometer, og udforsk verden.

Hvis du skal flytte til en ny bolig, eller måske til et andet land, giver en lejebil eller minibus med fri kilometer dig frihed og ro til at klare det hele i dit eget tempo, uden at skulle bekymre dig om ekstra eller skjulte udgifter. Hvis du kun skal bruge lejebilen den ene vej, kan du med fordel benytte vores envejsbiludlejning, som giver dig større frihed på længere ture. Billig billeje med fri kilometer har aldrig været nemmere.

Unlimited Mileage Car Rental